Solpaneler

Solen är en oändlig resurs och en naturlig investering, låt oss hjälpa dig att utnyttja den på bästa sätt med ett besök och inspiration på vad du kan få för fördelar med en komplett solcellsanläggning.

Kontakta oss om ni är intresserade av att montera Solpaneler på era tak eller mark. Vi tillsammans med samarbetspartner kan montera och leverera kompletta solpanelsanläggningar på tak till privatpersoner, BRF och företag. Samt ladd stationer till bilar i samband med solpanelerna. Är underliggande tak i sämre skick och måste bytas innan solpanelerna monteras kan man få ner en del av monteringskostnaden av panelerna i anknytning till takrenoveringen.

Använd vår solcellkalkylator för att se hur många paneler och vilket ungefärligt pris det kommer att kosta att installera solceller.

Därför ska ni välja DeZign Hus som helhetsleverantör av er nya solcellsanläggning:

  • Enkelhet: Våra kunder står alltid i fokus och vi är lyhörda. Ni får en personlig kontaktperson som håller i hela projektet från planering till driftsättning där ni blir informerade kontinuerligt om allt. Vi skapar en smart och pålitlig lösning som funkar för dig, utan att krångla till det.
  • Trygghet: Vi utför först en hälsokontroll på plats som är ert tak, utomhusmiljö och el central för att kunna gå vidare med en potentiell offert. Vi har egna takläggare/snickare/montörer samt en riktig el firma som partner med lång erfarenhet av bl.a. solcellmontage. Vi finns sedan 2007 och är ett stabilt företag. Vi tar ansvar för support och service.
  • Snabbhet: Med hög tillgänglighet finns vi där för dig på vardagar, kvällar och helger. Ni kan nå oss via telefon, e-post, sociala medier eller hemsida. Ni väljer vad är enklast för er och vi har även snabba leveranser.
  • Personligt: En kontaktperson från vår sida håller i alla trådarna och är er rådgivare vad ni ska tänka på vid en beställning/installation och alla fallgropar som finns på vägen. Vi vill vara er långsiktiga partner idag och nästa decennium.
  • Kvalitet: Vi köper in högkvalitativa solceller från Zenitec som är ett av Sveriges äldsta solcellföretag och sedan har ni oss som byggfirma & el firma med kompetens på solceller.

 

(bygglov, byggherre, anmälan om anslutning, regler, tak säkerhet, grönt avdrag, riktning, lutning, skuggning, garantier, val av paneler, batterier, billaddare, övriga elen i villan, uppkoppling växelriktare, investering, hur snabbt man tjänar in på sin investering)

Som bonus får ni dessutom:

Ni minskar klimatavtrycket och spara pengar med att producera miljövänlig och billig el.

Fastigheten blir en hållbar energiproducent och ökar i värde.

Vill ni uppgradera ert hem med till ett smart hus med KNX samtidigt med solcellspanelerna?

KNX är en världsstandard för smarta hus och vi kan göra ditt hem helautomatiskt. Vi hjälper dig gärna från inspiration till installation av ett komplett KNX-system som är en modern elteknik.

Intresserad att bli en miljöhjälte?

Vi tar fram en kostnadsfri offert och rådgivning kring den bästa lösningen som matchar dina behov och önskemål.

I vårt pris ingår:

Projektering och dimensionering av solcells anläggning, levererad till uppdragsadressen.

Komplett installation av beställda varor/tjänster, inkl. eventuella ställningar & montage.

För- och Efteranmälan till nätägaren samt uppkoppling av växelriktare till internet för övervakning av produktionen, förutsatt att internetanslutning finns tillgänglig.

Egenkontroll utförs av behörig personal.

Arbetsmiljöverkets föreskrifter följs.

Om ett tak från t.ex. 80 talet inte håller måttet skickar vi en separat offert på takrenoveringen innan vi monterar solcellerna. Skulle det behövas fler laddboxar eller byta säkringar utför vi även markarbeten och andra arbeten i byggnaden med egen personal och våra elektriker. Vi erbjuder en helhetslösning till er som kund.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.