Underentreprenad

Är det större byggnationer lämnar vi fast pris på en sektion/delmoment i byggprocessen. Alla våra snickare/hantverkare kommer med egen företagsbil och har erforderliga arbetskläder med varsel och skyddsutrustning. Alla snickarna har genomgått SafeConstruction Training som är en obligatorisk utbildning för alla Byggföretagens medlemsföretag sedan den 1 juli 2021. Vi tycker att det är en mycket bra utbildning då vi har många snickare med olika kulturer och bakgrund och att de lär sig säkerhetskulturen i Sverige.

Utbildningens mål är följande:

  • Förstå de vanligaste riskerna inom bygg-och anläggningsbranschen och hur de kan förebyggas.
  • Insikt i hur våra attityder och beteenden kan påverka säkerheten hos oss som individer och i grupp.
  • Kunskap om de vanligaste reglerna inom hälsa och säkerhet.

Alla bär med sig ID06 också samt har en egen ”app” för incheckning i vår tidrapport system.

Snickarna har sin snickarväska med sig också med alla nödvändiga standard verktyg, samt en mycket välfylld väska med många elektriska maskiner på batteri för att kunna utföra alla tänkbara jobb. Många av våra hantverkare har även säkra lyft, lift-och fallskydds utbildningar, HLR, BKR och Hett Arbete. Vi har många stora och bra referenser på utförda, samt pågående uppdrag som UE. Vi lämnar även pris på hela projekt som nybyggnation av villor, fastigheter och bostadsrätter.

Våra hantverkare har byggt på storbyggen som skolor, bostäder, kontor och många fler objekt. Som UE samarbetar vi för projektets bästa med en ärlighet och öppen dialog mellan parterna och en transparent arbetsmiljö. Vi strävar efter långsiktiga relationer som ger ett mervärde för alla berörda parter. Ni som har testat oss vet vem vi är och vad vi kan, samt ställer upp och hjälper er så att er arbetsdag blir trivsam när det ibland blir akuta uppdrag.

DeZign Hus har kollektivavtal med Byggnads som betyder att alla kan anlita oss på den Svenska marknaden.